MagPi Magazine: Nu ook in het Nederlands

Elektor geeft in samenwerking met de Raspberry Pi Foundation het populaire magazine MagPi in het Nederlands uit. Het blad is nu voor  slechts € 9,95 verkrijgbaar in de kiosk en in de Elektor-shop.

Over MagPi Magazine
MagPi is het officiële magazine van de populaire Raspberry Pi en bestaat inmiddels 5 jaar. De Raspberry Pi is wereldwijd meer dan 16 miljoen keer verkocht en heeft meer dan één miljoen volgers op sociale media. MagPi gaat op een praktische manier in op de nieuwste ontwikkelingen en trends rondom de minicomputer en de digitale wereld. Het bevat onder andere testberichten van nieuwe producten, uitgebreide hands-on tutorials en een groot aantal zelfbouwprojecten.

Betalen, betalen, betalen

Helaas is het Nederlandse maandblad niet gratis maar bijna €10, dat is jammer en een gemiste kans om de Raspberry PI en Elector een boost te geven onder de Nederlandse ‘toekomstige’ techneuten, wij (colandino) blijven natuurlijk de gratis Engelse MagPI versie als mirror aanbieden en gratis projecten en ondersteuning bieden aan onze lezers

Actuele uitgave
Klik hier voor de meest recente MagPi.