Bond

Gemaakt om je slimme huis te besturen. Neemt dus de functie van je bestaande afstandsbedieningen over en maakt dit alles bestuurbaar via een app voor je telefoon.
Bond is geen ‘Smart Home’ hart van je huis, maar hij kan wel de besturing van je oude niet met internet verbonden apparaten van je overnemen.
Het kan de signalen van je infrarood en rf afstandsbedieningen klonen en deze dan via een smartphone app voor je bedienen. De Bond kan volgende maker ook overweg met de ‘Amazon Echo‘ en de ‘Google Home’, in deze verklaring noemen ze deze gadget ook ‘BOND Home‘. Ze noemen het zelf een ‘IR Blaster’, ben benieuwd wat de testen hiervan gaan zeggen! Verdere ondersteuning, of documentatie ontbreekt op de website, deze wel aangevraagd via de contact pagina, zodra ik het antwoord binnen heb zal ik deze pagina aanpassen.

Het hele project staat nog in de kinderschoenen en is nog niet operationeel verkrijgbaar in Nederland. Je kan door middel van voorinschrijving of bestelling jezelf op een lijst plaatsen. De hele site is zeer leeg, geen informatie datasheet, filmpje van de werking, het lijkt wel een scam die voorinschrijving van $99…… en voor dit bedrag koop ik bijna 4 Broadlinks die hetzelfde doen en kunnen, wel goed zijn gedocumenteerd, IFTTT ondersteuning en bestaande en werkende apps heeft.

Weinig tot geen reviews, dus stuur maar een exemplaar op firma RD Legal Funding, bondhome.io of olibra.io en we maken deze!

Wel een filmpje op het net gevonden waar ze zelf naar verwijzen, zoals deze van ‘The Verge“, maar ik kan in deze review ‘de Bond’ niet vinden en verder is het erg donker en duister rondom ‘de Bond’.

Terug naar Smart Home

1e review gevonden: